sjur røthe

Grunnet smittet etter et treningsopphold i Italia har deler av det norske landslaget blitt værende i. Røthe ble verdensmester på distansen i 2019.


Ludvig Sognen Jensen On Instagram Safety Fond D Ecran Iphone Apple Ecran Iphone Fond D Ecran Iphone

Februar 2022 1014 Publisert.

. Røthe ble verdensmester på distansen i 2019. Om det vert mitt siste OL-renn veit eg ikkje men eg skal i. Februar 2022 1014 Publisert.

Februar 2022 1014 Ansvarlig redaktør Hanna Relling. Følg Sjur Røthe på femmilen Sist oppdatert. Følg Sjur Røthe på femmilen Sist oppdatert.

Etter 10 kilometer begynte Klæbo å slite. Februar 2022 1014 Sjefredaktør Eivind Ljøstad Nyhetsredaktør Jonas Mjaaland Adm. Sjur Røthe er tatt ut til søndagens 30 kilometer med skibytte i det som blir herrenes første langrennsøvelse i OL i Beijing.

Men to andre vossingar stiller til start. Sjur Røthe legg truleg ut på sitt siste OL-løp i karrieren når femmila startar laurdag. Sjur Røthe var hele 49 sekunder bak.

Gå til sidens hovedinnhold Tips oss. Papiravisa Papiravisa eAvis Abonnement. Nå er han del av et langrennslandslag der overskriftene har handlet om smitte sykdom og.

Det var ein femteplass til Sjur Røthe frå Voss på det som vart ei tremil i langrenn i OL i dag. Sjur Røthe er tatt ut til søndagens 30 kilometer med skibytte i det som blir herrenes første langrennsøvelse i OL i Beijing. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god.

Nå er han del av et langrennslandslag der overskriftene har handlet om smitte sykdom og karantene. Sjur Røthe er ikkje med på laget til verdscupen i Holmenkollen. Kulde og vind gjorde at femmila vart korta ned til knappe tre mil.

Aleksandr Bolsjunov vann. Trønderen hadde da nesten halvminuttet opp til teten.


Pin Pa Viral


Klassekameratene Trodde Ikke Sine Egne Oyne Da De Sa Hvem Joe Tok Med Seg Pa Ball Mom Prom High School Prom


Pin Pa Viral


Pin Pa Humor That I Love


Pin Pa Viral

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel